Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta

de Catalina L in Mancaruri de legume, 10 Apr 2021 | 2182 vizualizari

 

Am utilizat radacina de telina in loc de cartofi ca sa obtin o reteta sanatoasa cu putini carbohidrati.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • 50 gr feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta:

Curatati radacina de telina si taiati-o batonase.

Stropiti-le cu ulei, puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

 Amestecati bine. Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C. Serviti imediat cu branza sarata (telemea, feta) presarata deasupra . Foarte bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

11.04.2021, 10:12

Interesant!

Panacris 1

12.04.2021, 18:17

Încă n-am avut curajul! De probat!

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 13:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt – un deliciu