Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti)

de mirela0911 in Muraturi, 28 Iul 2011 | 10467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • 1 crenguta de marar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 2-3 catei de usturoi
  • o feliuta de paine
  • apa
  • sare
  • 1 borcan de 4 litri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti):

Se spala bine castravetii si se taie ambele capete apoi se cresteaza si de o parte si de alta pana la jumatatea castravetelui, dar in directie opusa.

Se pune pe fundul borcanului cimbrul si mararul apoi se aseaza castravetii si se pun cateii de usturoi. Se toarna apa in borcan, apoi o rasturnam intr-un vas. La borcanul de 4 litri se pun 4 linguri rase de sare. Se amesteca pana se dizolva sarea, apoi o turnam peste castraveti. Se pune deasupra o felie de paine si se acopera borcanul cu o farfurie mica. Se duce borcanul undeva afara la soare.

In doua zile sunt gata. Sunt excelenti!!! 

Se pastreaza la frigider!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta