Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti

de kamy in Porc, 15 Sep 2011 | 13179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa porc
  • 1 ceapa
  • ulei
  • otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
  • o capatana de usturoi
  • 1 galbenus
  • 2 ling.ulei
  • 5-6 ling.smantana
  • 1 lg.mustar dulce
  • 3 castraveti
  • 1/2 lg.otet
  • marar
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti:

    Ceafa de porc se sareaza,se pipereaza,picuram putin ulei.otet balsamic pe fiecare felie,cimbru,rozmarin,le masam bine,le punem intr-o punga pentru friptura presaram ceapa si le dam la rece,cel putin 1 ora(eu le-am lasat dimineata pana la pranz)

   Punem punga intr-o tava,gaurim punga cu o scobitoare si o bagam in cuptorul incins,25-30 min,la foc mic(timpul depinde de cuptorul fiecareia)

Sos de usturoi cu castraveti:In vasul blenderului vertical,punem usturoiul curatat,otetul,mustarul,sare,ulei si mixam bine,adaugam smantana si mai mixam pana se ingroasa,adaugam castravetele ras(pe razatoarea cu ochiuri mici)si stors bine,mararul,amestecam cu o ling,gustam si mai adaugam sare daca-i nevoie.

  Noi am servit ceafa, alaturi de cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

kamy 1

21.09.2011, 16:45

mamaie....multumesc

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:44


Ceafa de porc e cea mai buna bucatica pentru friptura.
Alaturi de sosuletul tau si cartofi e super

kamy 1

05.10.2011, 12:23

mihaela...noi suntem pe aceeasi unda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu cartofi si rozmarin