Chiftelute din naut

de dantes in Mancaruri de post, 7 Apr 2017 | 5173 vizualizari

 

Retete de post economice
Reteta preluata de la doamna Postolache Violeta

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • coriandru
  • chimion
  • curcuma
  • sare/piper dupa gust
  • 50 g faina
  • 1/2 plic cu praf de copt
  • 20 g seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din naut:

Punem in vasul de la blender: nautul scurs de zeama, patrunjelul, usturoiul, faina, praful de copt si condimentele. Mixam pana cand obtinem o pasta; daca este prea moale compozitia, mai adaugam faina. Presaram pe un fund de lemn susanul; cu mainile umede, modelam chiftelutele de marimea unei nuci si le tavalim prin susan.

Prajim chiftelutele in baie de ulei si le scoatem pe o hartie absorbanta, pentru a indeparta excesul de ulei.

Se pot consuma ca atare sau cu diferite sosuri.

TIPS-URI

1

Chiftelute

2

Naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu legume