Ciocanele de pui crocante.

de Aurelia 07_07 in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2014 | 7332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui crocante.:

Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta.

Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper.

Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita.

Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel.

Tapetam ciocanelele cu faina,le trecem prin ou,apoi prin pesmet si le asezam pe un platou.

Intr-o cratita cu pereti mai grosi,incingem uleiul si punem ciocanelele la prajit.

Le prajim la foc mic aproximativ 20-25 de minute,pentru a fi bine patrunse si sa nu se arda.

Pot fi servite cu cartofi prajiti ,diferite salate ,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui crocante." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui caramelizate