Ciorba cu perisoare

de cristinutanicolita in Ciorbe, 12 Oct 2014 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors

pt perisoare:

  • 300 g carne tocata(vita si pui)
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg gris
  • 2 lg orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 dovlecel mic
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Cureti legumele,le tai dupa plac si le pui la fiert in 1 litru de apa. Intre timp pregatesti perisoarele. Cureti dovlecelul de coaja si seminte,il dai pe razatoarea mica si il lasi sa se scurga de zeama 10 min. Adaugi carnea tocata,ceapa si verdeata taiate marunt,orezl,grisul,ouale batute cu sarea si omogenizezi bine compozitia. Cu mana umeda faci perisoare pe care le pui la fiert pentru 10-15 minute, in oala cu legume. Adaugi rosiile decojite si taiate marunt, apoi borsul fiert separat si mai lasi ciorba sa dea in cateva clocote. Stingi focul, presari leusteanul taiat marunt si acopei oala cu un capac.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

O poti servi cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala si delicioasa de Ciorba de perisoare