Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi

de katty in Ciorbe, 3 Feb 2017 | 7633 vizualizari

 

Imi doream de ceva vreme o ciorbita usoara cu iaurt, asa am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 300 gr fasole galbena congelata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus
  • 300 ml iaurt grecesc 10%
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi:

Curatam bine inimile si pipotele si le spalam. Le punem intr-o oala in apa rece la fiert si le fierbem pana se inmoaie bine. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede.
Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o tocam fin, iar morcovul il radem pe razatoarea mare.
In uleiul incins, punem morcovul si il lasam pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Amestecam usor si cand ceapa a inceput sa se inmoaie stingem cu zeama de la pipote. Punem si pipotele si inimile, adaugam fasolea verde, sare, piper negru macinat si fierbem pana fasolea verde se inmoaie. Completam cu apa calda, daca este nevoie si mai dam cateva clocote. Amestecam iaurtul cu galbenusul, adaugam cate putina zeama fierbinte, amestecand continuu, apoi turnam amestecul in ciorba. Punem mararul si mai lasam pana ciorba se pregateste sa dea iar in clocot. Stingem focul, punem un capac si o lasam 10 minute, apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca