Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

de Valclaudia in , 19 Iun 2018 | 3841 vizualizari

 

Am folosit cateva conserve de legume, alaturi de cateva condimente de la Delikat: mustar boabe, piper negru boabe si maghiran si a iesit o bunatate de ciorbita!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 conserva boabe de naut
  • 1 conserva rosii
  • 3 - 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura boabe de mustar Delikat
  • 5-6 boabe de piper negru Delikat
  • 1/2 borcan legume conservate pentru ciorbe (morcov,telina,pastarnac,gogosar)
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 2 l apa plata
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie:

Ceapa o curatam si o spalam, apoi o taiem bucatele si o punem impreuna cu uleiul si boabele de mustar in oala la sotat.

Scurgem porumbul, fasolea rosie si nautul de apa in care au fost conservate, clatim boabele sub jet de apa rece si apoi le adaugam pe toate in oala peste ceapa calita.

Adaugam legumele pentru ciorba conservate, apoi continutul din conserva de rosii taiate, 1/2 lingurita maghiran uscat, foaia de dafin si boabele de piper. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cca 2l apa plata.

Acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic 20 minute, asezonam cu sare dupa gust, iar la final presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

06.07.2018, 09:51

Nu-mi dau seama cum e (n-am mâncat năut până acum!) dar știu că faci ciorbițe bune...!

MotanLaOale 1

06.07.2018, 10:20

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 13:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]