Ciorba de perisoare

de nadiuta123 in Ciorbe, 1 Feb 2012 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe,
  • 3 cartofi,
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu,
  • zeama de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • verdeata
  • Bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se pune apa la foc sa fiarba adaugand un praf de sare. Se curata legumele si se taie marunt si se adauga sa fiarba. Carnea tocata se pregateste cu ceapa, orez, sare si piper si un ou. Dupa ce legumele sunt aproape fierte cu mana uda se formeaza mingiute din carnea tocata si se adauga in oala sa fiarba. Se adauga bulionul, verdeata si se mai lasa putin sa fiarba. Oul se bate cu cu zeama de lamaie si se adauga peste ciorba.

Se orneaza cu verdeata.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la multicooker