Ciorba de perisoare

de alinaelena88 in Ciorbe, 2 Feb 2013 | 3662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei grasi
  • 2-3 cartofi medii
  • 500 g carne tocata de pui
  • o cescuta orez
  • 2 oua
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • 2 linguri bors magic
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Pregatim din carnea tocata, orezul si ouale amestecul pentru perisoare.Condimentam cu sare si piper pentru gust.

Dupa care tocam ceapa si ardeii marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Se calesc in oala in care vom face ciorba intr-o lingura de ulei si cu putin delikat pana se inmoaie legumele.Cand au inceput sa se inmoaie umplem oala trei sferturi cu apa si lasam focul mediu pana apa da in clocot.Cand a inceput sa clocoteasca lasam focul mic si punem perisoarele.Curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam in ciorba. Se lasa focul mediu si lasam sa fiarba.

Dupa 30-45 de minute incercam perisoarele si cartofii, iar cand sunt fierte adaugam bulionul, borsul magic, sare, piper si fideaua. Mai lasam 2-3 minute dupa care oprim focul si presaram leusteanul.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

eu folosesc bors magic cu smantana

2

la amestecul de perisoare se poate adauga si putina boia dulce si marar

3

la ciorba de perisoare in loc de delikat se poate folosi si sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare