Ciorba de perisoare

de Dea_Dea in Ciorbe, 9 Iun 2013 | 4924 vizualizari

 

O ciorba care noua ne place tare mult!

 

INGREDIENTE

  • o punga de legume de ciorba de perisoare (400gr)
  • apa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare

COMPOZITIE PERISOARE:

  • 150-200 gr carne tocata
  • 1 ou
  • 2 -3 linguri de orez
  • vegeta
  • piper

in plus

  • o mana de taitei
  • 1 ou
  • 2-3 picaturi de otet
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele  se lasa la fiert cam 15 min. Se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.

Intre timp pregatim perisoarele:

Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper.

Se fac bilute si se pun in ciorba, Se lasa la foc mare pana cand se ridica perisoarele deasupra iar apoi se lasa la foc mic.

Se adauga si taitetii. Iar la final cand perisoarele sunt fierte se bate un ou cu 2-3 picaturi de otet , se pune un polonic de ciorba fierbinte sa se dezlege un pic oul si se da drumul in oala peste ciorba.Se amesteca, pe pune patrunjelul si se stinge focul.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Ciorba se poate acri si cu bors.

2

Taiteii nu sunt obligatorii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare