Ciorba de perisoare

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 2 Aug 2010 | 7971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • perisoare:
  • -600g carne tocata
  • -3-4 linguri orez
  • -1 ou
  • -delikat
  • ciorba:
  • -1 morcov mare
  • -2 ceape
  • -1 ardei rosu
  • -1 ardei galben
  • -2 rosii
  • -2 lg pasta de tomate
  • -patrunjel,leustean
  • -sare,piper
  • -1 lingura si jum de bors maggi(sau 250 ml bors)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

1. Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei,apoi se adauga apa si se pune la fiert.

2. Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba a dat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,iar apoi marim flacara si lasam sa fiarba.Cand au fiert perisoarele pe jumatate se face sosul de rosii:rosiile se pun in apa clocotita si se lasa 5 min pe foc,se decojesc si se pun intr-un blender impreuna cu pasta de tomate si obtinem un sos gros.

3. Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel si leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel