Ciorba de varza cu afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 7 Oct 2010 | 9184 vizualizari

 

Va poftesc la o ciorba calda ca vine ora pranzului....................am vazut ca a facut Sylvia si mi-a facut pofta asa ca m-am pus pe "confectionat"

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste afumate
  • 1 litru bors
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leusetan
  • cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub capac.Cand totul este fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, borsul si cimbrul. Mai lasam pe foc circa 15 min. dupa care tragem de pe foc si aromatizam cu leustean verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:22

MEDI...SI RETETA ASTA A TA E FURATA DE MIHAELA DRAGU DIN BUZAU SI POSTATA LA CONCURSUL BEKO....,,WWW.GATESTI-INGENIOS.RO,,....

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 15:26

daaaaaaaaaaaaaaa, am vazut Madi......le-am scris dar vad ca nu au luat nici o masura

gaby_duceag 1

14.10.2010, 15:27

vezi medi, pe mine m-au ascultat ; se vede de cine au frica )))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi