Ciorba de vita acrita cu moare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 5635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita cu os
  • 2 cartofi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • o bucata de praz
  • o bucata de telina
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de leustean
  • o legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri cu suc de rosii
  • 500 ml de moare (zeama de varza murata)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita acrita cu moare:

Carnea,  taiata in cuburi potrivite ca marime, o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele, le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi.  Potrivim de gust cu sare, adaugam sucul de rosii si zeama de varza si lasam sa mai fiarba cat sa dea intr-un clocot-doua. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita acrita cu moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]