Ciorba indiana de pui

de Sidy in Ciorbe, 9 Mar 2011 | 6811 vizualizari

 

M-a inspirat INA cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !
http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui maricel(500g)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 300 ml bulion facut in casa
  • telina
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • 1/4 gogosar
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1/4 lingurita curry
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba indiana de pui:

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina.

Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie. Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta ! Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa. Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute. Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba indiana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu razalai