Ciorbita cu afumatura

de elena1988 in Ciorbe, 19 Ian 2011 | 5086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de oase afumate de porc
  • morcov
  • telina
  • pastarnac
  • leustean
  • ulei
  • sare si piper
  • ardei gras rosu
  • 2 conserve de rosii in bulion
  • o mana de taitei subtiri
  • 5 oua
  • 1l de bors( sau zeama de varza)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu afumatura:

Se spala toate legumele se taie( sau se rad) si se pun la fiert in apa impreuna cu oasele afumate, dupa ce s-au fiert oasele si legumele, punem rosiile decojite si tocate, sarea si piperul, mai lasam 10 minute si punem taiteii, borsul, si la sfarsit punem leustean, si ouale batute, punem capacul si lasam asa 10 minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post