Ciuperci in sos alb

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 25 Oct 2010 | 5651 vizualizari

 

O mancare pregatita ieri,dar pe care abia azi am timp sa o postez.

Nu este complicata, dar e gustoasa, si se pregateste foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci,
  • 2 linguri de unt,
  • o lingura de faina,
  • 2 linguri de smantana de gatit,
  • un os de piept de pui cu ceva carnita pe el,
  • marar verde tocat,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos alb:

Se spala ciupercile si se calesc intr-o jumatate de lingura de unt;

Separat se prepara un sos alb dintr-o jumatate de lingura de unt+ o lingura de faina stinse in zeama de carne ( osul de piept de pui se fierbe separat); Apoi am turnat sosul peste ciuperci, l-am lasat sa dea in cateva clocote, pe urma, pe foc mic si am adaugat si cele 2 linguri de smantana. La final se pune sare dupa gust si se presara marar tocat .

Ana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana padurarului