Ciuperci umplute cu fasole frecate

de nadina73 in Mancaruri de post, 16 Sep 2010 | 5053 vizualizari

 

o mancarica de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 12 ciupercute champinion
  • 1 borcan de fasole (fiert )
  • 1 ceapa
  • ulei
  • boia dulce de ardei 1 lingurita

mamaliguta:

  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu fasole frecate:

Ciupercile se curata, se scot piciorusele se condimenteaza cu sare si piper,se prajesc in putin ulei.

Fasolea se zdrobeste bine si se amesteca cu putina sare.

Ceapa se taie pestisori si se prajeste in ulei cu putina boia.

Se face mamaliguta se pune intr-un vas si se lasa la racit,dupa care se taie in forme

Se pune o bucata de mamaliguta se pune o ciupercuta care se umple cu fasole frecata si ceapa calita.

Este o mancarica de post grozava si nu numai

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu fasole frecate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole