Cotlet de porc aromat in bere

de divainbucatarie in Porc, 23 Mar 2011 | 9692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 ceasca de bere
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat in bere:

Amestecam mierea cu mustar si apoi ungem carnea cu acestea. Punem carnea intr-un vas termorezistent. O condimentam cu sare si piper, presaram cimbrul si busuiocul, apoi punem cateii de usturoi tocati peste carne. Daca avem cimbru proaspat putem pune si cateva fire. Adaugam uleiul si berea si dam vasul la cuptor la 200°C pentru primele 20 de minute acoperind carnea cu o folie de aluminiu. Apoi vom scoate folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Simplu si bun! Carnea va fi moale, aromata, cu un gust dulce-picant. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc inabusita