Cotlet de porc cu piure de fasole rosie

de nico15 in Porc, 10 Mar 2012 | 3423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc -600-700g
  • 1 cutie fasole rosie -200 g
  • 1 fir de praz
  • 2-3 bucati de pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ciuperci eonoky -3 bucati
  • ciuperci champinion-3 bucati
  • 100-150 ml supa de legume
  • unt, ulei,
  • sare, piper
  • cimbru
  • mascarpone-90 g
  • branza de vaci-90 g
  • prune uscate-3-4 prune uscate
  • ardei iute-½ de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de fasole rosie:

Se ia bucata de cotlet si se scot bucati de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii.

Amestecam intr-un bol:mascarpone cu branza de vaci, ardeiul iute tocat marunt si prunele taiate fin, saram si piperam. Dupa ce am preparat compozitia dam o gaura cu cutitul in cotlet si il umplem, legam cotletul cu ata alimentara pentru a fi ca o bucata intreaga.

Dupa aceasta taiem cateva felii de ciuperci si le vom pune ca un capac sa nu iasa compozitia si il vom trage la tigaie cateva minute pe fiecare parte, pana se schima culoarea, dupa care il scoatem si il lasam in asteptare.

Dupa ce am spalat legumele le taiem in diferite feluri, punem ulei in tava adaugam legumele si punem cotletul peste dand la cuptor, dupa 25 de minune, adaugam vinul si cimbrul si continuam coacerea.

Separat spalam fasolea rosie(care este prefiarta) si adaugam supa(stoc) lasand sa fiarba aproximativ vreo 15 minute. Vom pune fasolea intr-un blender adaugam treptat zeama, saram si piperam si vom face un piure adaugam si o lingura de ulei de masline.

 Tragem la tigaie intr-o lingura de ulei ciupercile feliate, dupa care aranjam preparatul nostru ca in imaginile alaturate.

 Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati