Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia pentru iarna

de Ina in Conserve, 22 Iul 2012 | 54251 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.07.2012, 20:55

Super.Eu tot la congelator pun, dar ca o toc nu foarte marunt!

laura_n 1

22.07.2012, 20:55

bine tare faci Ina! bravoo,buna tare o ciorbita

MotanLaOale 1

22.07.2012, 20:56

Ina 1

22.07.2012, 20:57

La cat sunt frunzele de mici, nu trebuie tocata

Mitinita 1

22.07.2012, 21:06

nu apuc nici loboda,nici stevie prin zona asta

Panacris 1

22.07.2012, 21:10

Super!
Eu folosesc doar spanac si urzici
Am o problema cu loboda si stevia In copilarie adunam loboda si stevie, ptr. mancarea porcilor,
Si am ramas cu o pata pe creier
Cred ca a sosit timpul sa trec si peste handicapul asta!

Ina 1

22.07.2012, 21:13

Cris, mama mea nu gatea urzici si loboda. De cand m-am maritat nu ratez sa gatesc an de an asttfel de verdeturi pline de sanatate

T I M E A 1

22.07.2012, 21:16

lasa Cris, eu nu mananc nici o frunza in ciorbe . Salata o mananc ca salata si atat. Si spanacul scazut tocat marunt, marunt.

Sim0na 1

22.07.2012, 21:45

Si eu mi-am facut provizii ptr iarna.. din pacate nu foarte multe

Lau 1

22.07.2012, 21:55

mamaieelena 1

22.07.2012, 22:47

mie mi-ar trebui o camera frigorifica pentru cate provizii as dori sa fac in fiecare iarna oricum Ina multumesc pentru sfaturi care sunt foarte utile

Bya Ralu 1

23.07.2012, 12:22

gaby_gabytza 1

23.07.2012, 15:20

lia maria 1

23.07.2012, 15:55

"cine-i harnic si munceste are tot ce vrea" bravo Ina tot asa procedez si eu

susu 1

26.07.2012, 21:02

asa le pastrez si eu doar ca stevia o oparesc la fel ca vita cu apa si sare

Aurelia 07_07 1

27.07.2012, 07:17

O Ina am de toate in gradina numai loboda nu am.Anul acesta in concediu nu am gasit macar putina saminta .Cind mai gatesti loboda vin si eu la o portie.

Ina 1

06.08.2012, 22:11

cu drag

mihaelar63 1

20.08.2012, 03:49

Ina ai loboda rosie de gradina ?

Ina 1

20.08.2012, 15:05

da, Mihaela , si verde si rosie

susu 1

06.04.2015, 14:34

Si eu ma aprovizionez cu verdeturi insa le pun crude pe toate si sunt minunate. Am mai gasit varianta asta cu oparitul. Spune-mi te rog de ce diferenta asta intre loboda si stevie? de ce nu pui stevia si spanacul tot congelate? mersi anticipat

Ina 1

07.04.2015, 17:11

Frunzele de loboda au o alta structura, sunt mai carnoase ( chiar ... casante, daca pot spune asa ) ( mai ales loboda verde ) .
Spanacul si stevia le oparesc 1-2 secunde , pentru ca altfel se cam "flescaie" la decongelare . Poate e doar o impresie a mea, dar prefer sa le oparesc .
Scuze de intarzierea raspunsului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza la murat