Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 3 Apr 2017 | 5385 vizualizari

 

De aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat (8 g)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 250 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt (5 g)
  • 7 lingurite de Fineti
  • fulgi de ciocolata pentru decor
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior:

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-o tava pentru briose, se pun hartiute, se pun doua lingurite de aluat, iar in mijlocul aluatului, se adauga o jumatate de lingurita de Fineti. Deasupra se mai adauga o lingurita de aluat (bine ar fi ca formele pentru briose sa fie cu aluat cam pana la jumatate, pentru a creste frumos deoarece altfel riscati sa va curga pe tava; eu am pus un pic cam mult aluat, din dorinta de a face fix 12 briose si tot am facut 14 pana la urma, iar unele au dat si pe dinafara) si se presara fulgii de ciocolata. Se introduc briosele la cuptor, pana cand se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide