Iti incanta papilele gustative aceasta rulada. Altfel nici nu are cum sa fie, tinand cont de faptul ca sursa de inspiratie a fost Miha. Multumesc pentru reteta! >:D<
Crema de caramel si biscuiti:
Crema de lapte praf:
Crema de caramel si biscuiti: Se caramelizeaza zaharul intr-o craticioara cu fundul dublu. Cand se topeste tot zaharul si devine auriu, se toarna apa, avand grija la aburii care ies si se lasa la foc mic pana se dizolva tot caramelul. Se adauga biscuitii fin macinati, se amesteca repede pana se omogenizeaza. Asa fierbinte, se intinde crema peste foaia de napolitana.
Crema de lapte praf: Se pune zaharul si apa la foc mic pana se topeste tot zaharul. Se adauga untul, se amesteca pana se topeste. Se ia de pe foc si se adauga laptele praf, nuca de cocos, iar la final esenta de vanilie. Se omogenizeaza bine apoi se intinde peste crema de biscuiti.
Se ruleaza strans si cu grija rulada, se da la rece pentru cateva ore, apoi se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
1
Este de preferat ca cele doua creme sa fie preparate deodata.
2
Crema fiind fierbinte, foaia de napolitana se va inmuia si se va putea rula cu usurinta.