Drob de orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 5844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez,
  • 8 fire de ceapa verde,
  • 2 cutii pate vegetal,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 4 oua,
  • 3 linguri pesmet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de orez:

Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei. Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu  pesmet. La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite