Fasole cu carnaciori

de corina241 in Porc, 18 Dec 2010 | 6606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole uscata
  • 350 g carnaciori afumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasoalea o punem in apa cu o seara inainte.

Ziua urmatoare pregatim o oala de 3 litri cu apa si punem fasoalea la fiert.Schimbam apa de cel putin 2-3 ori.Atunci cand bobul este aproape fiert adaugam adaugam legumele;ceapa o taiem in 4,morcovul dat pe razatoare,iar ardeiul taiat in bucati.

Carnatii ii prajim in ulei pana-si schimba culoare,apoi adaugam si fasolea cu restul de legume peste carnati,punem si pasta de tomate,potrivim de sare si lasam sa fiarba in continuare.

Crengutele de cimbru le punem la sfarsit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata