Ficat de pui in bacon

de alilianaa in Ficat, 8 Feb 2013 | 3681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ficati proaspeti
  • 150 g bacon crud feliat
  • piper, sare, cimbru, condimente de pui Kotanyi
  • 30 ml ulei
  • 200 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in bacon:

Se curata ficatul, se spala foarte bine. Se pune la scurs. Se face un mix din condimentele prezentate. Ficatul se trece prin acest amestec, dupa care se realizeaza rulourile. 

Cand sunt gata, se trag la tigaie in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe un servetel. Se pun intr-un vas, peste care am adaugat 200 ml vin alb. Le-am dat la cuptor pana ce vinul a scazut. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

nu am adaugat scobitori sau alte legaturi;

2

baconul crud,,sudeaza" suficient de bine astfel incat sa nu se desfaca ruloul;

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei la tigaie in sos tomat