Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Pangasius, 12 Mar 2010 | 6472 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: pangasius, pesmet, retete Pangasius
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta!
de bucatarasa 1
de Bucataras 8
de Dana_Retetegg 1
de Julie 1
Teo 1
doar privesc si mi se umple gura de apa!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:33
de Caty 3
ieri la 11:29
ieri la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Caty
deliciousflavours 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!