Fornetti cu branzeturi

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2012 | 17610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 g branza de oaie
  • 100 g telemea de vaca
  • 100 g cascaval
  • 1 tub branza topita
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu branzeturi:

Branzeturile se rad pe razatoarea mica si se amesteca cu tubul de branza topita. Se pot pune si verdeturi daca va plac.

Se ia foietajul si se taie patratele. Se umple fiecare patrat cu branza si se impatureste ca o pernuta :d Se cresteaza fiecare in parte si se pune in tava. Se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc si calzi si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf