Friptura de porc inabusita

de Lau in Porc, 18 Ian 2021 | 3231 vizualizari

 

"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 1,5 pulpa de porc
  • 4 cepe
  • 8 catei usturoi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • usturoi granule
  • cimbru
  • 50 ml vin rosu
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri untura
  • 2 crengute menta
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc inabusita:

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul, crestam carnea de porc si condimentam cu amestecul de condimente.

Intr-o oala am adaugat morocovul curatat,spalat si taiat felii,ardeiul tocat marunt,adaugam carnea,apa,ceapa taiata in 4,untura,menta si acoperim cu un capac.

Eu am facut deasupra la plita(soba)3 ore,iar in ultimele 30 min am copt fara capac.

Putem sa facem la cuptor la 180 g cca 2 ore,trebuie verificat nivelul de lichid si completat daca este nevoie,in ultimele 30 min o lasam fara capac pentru a se rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat si puree cu unt