Friptura de porc la cuptor

de ana in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 15259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 500 gr catofi
  • sare,piper,oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Portionam carnea si o tragem in ulei incins.

O asezonam cu sare,piper ,oregano si asezam intr-o tava ,asezam cartofii,  turnam uleiul in care am tras carnea si vinul .Condimentam cartofii si bagam tava la cuptor .Dureaza aproximativ 1 ora pana se vor rumeni .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc