Fulgi de nea (Schneeflocken)

de danakarin in Prajituri, 5 Dec 2011 | 4823 vizualizari

 

de ce se numesc asa, nimeni nu poate spune.Poate pentru ca se topesc pe limba ca niste fulgi de nea ! Am luat rezeta asta , si cele care urmeaza, de pe ChefKoch. de - un site foarte bun si foarte cautat de vorbitorii de limba germana. Recomand cu mare caldura aceasta reteta,simpla si delicioasa:

 

INGREDIENTE

  • 250 g     unt
  • 100 g     zahar pudra
  • un pachet de zahar vanillat
  • 250 g amidon alimentar
  • 100 g     faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de nea (Schneeflocken):

Amestecam untul cu zaharul vanillat si cu zaharul pudra pina devine spumos, adaugam amidonul si faina si formam bilute de aprox 1,5 cm diametru.

Le asezam in tava de copt pastrand un pic de distanta intre ele si le aplatizam usor cu furculita.

Se formeaza astfel santzuletzele care se vad in imagine.

Le coacem la 170 de grade 10-20 de minute.

Trebuie sa ramana deschise la culoare ! eu le-am cam prajit....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de nea (Schneeflocken)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

danakarin 1

06.12.2011, 21:39

ma bucur ca va plac, a fost si pentru mine o surpriza placuta, aceasta reteta !

mirela0911 1

06.12.2011, 23:06

ce bun trebuie sa fie, de retinut

danakarin 1

07.12.2011, 04:57

incearca, Mirela ! ies multe, sunt usor de facut si se topesc in gura !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Aurora