Gogonele murate

de Angelina_Elena in Muraturi, 20 Sep 2012 | 6257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • 2-3 ardei iuti
  • hrean
  • frunze de dafin
  • boabe de piper
  • marar
  • cimbru
  • otet
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.

Asezam pe fundul unui borcan de 3 litri crengute de cimbru si de marar.

Apoi asezam gogonelele, hreanul si ardeii iuti.

Dupa ce am asezat gogonelele in borcan, ne ocupam de saramura.

Punem 3 litri de apa la fiert cu 3 linguri de sare mare neiodata si cu 100 ml otet si  lasam sa dea in 2-3 clocote, apoi adaugam frunzele de dafin si boabele de piper.

Inainte sa turnam saramura, punem deasupra gogonelelor cateva bucati de hrean.

Turnam saramura fierbinte peste gogonele, pana se umple borcanul.

Legam borcanul bine si il lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit il depozitam la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate in saramura