Gulas picant de cartofi

de Julie in Mancaruri de legume, 31 Aug 2011 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi,
  • 1 ardei iute,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 4-5 linguri ulei, 
  • boia,
  • 2-3 linguri suc de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • patrunjel,
  • marar. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas picant de cartofi:

Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti.

Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt.

Gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas picant de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu cartofi si morcovi