inghetata coapta

de janet in Prajituri, 29 Mai 2010 | 6622 vizualizari

 

O sa-mi cer scuze,pentru ca pozele nu sint chiar "artistice'!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cupe de inghetata de care dorim
  • un albus batut spuma tare
  • un biscuite (al meu este din pandispan decupat cu un pahar)
  • toping de ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA inghetata coapta:

Pe biscuite punem inghetata pe care o imbracam cu spuma de albus , imbracam bine  ,astfel ferim inghetata de a se topi. Punem la cuptor cu flacara mai mare sa se rumeneasca albusul,apoi pe farfurie si decoram cu toping de ciocolata.Este un desert elegant si de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata coapta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.05.2010, 23:30

superfelicitari 5 furcu mari si la favo cu ea

lia maria 1

30.05.2010, 14:15

si eu vin cu 5 furculiteimi place ideia...

janet 1

31.05.2010, 12:52

fetele,va multumesc pentru furci!
va pup pe toate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomba de inghetata invelita in rulada de cacao