Lasagna

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 5359 vizualizari

 

Cred ca nu mai are nevoie de introducere..:))

Toate ingredientele se pot cumpara gata facute sau se pot face in casa. Eu am preferat a doua varianta.

 

INGREDIENTE

  • foi lasagna (5)
  • 700 g sos ragu
  • 900 g sos bechamel
  • 150 g parmezan sau cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se unge fundul tavii cu unt. Se toarna putin sos bechamel, cat sa acopere fundul tavii. Deasupra se pune o foaie de lasagna, preferabil fiarta foarte putin inainte, apoi iar sos bechamel, apoi sos ragu, apoi iar foaie, iar bechamel, iar ragu,in cantitati egale, pana se gata foile...:))

Deasupra ultimei foi se pune iar sos bechamel, iar deasupra cascavalul ras. Acoperiti cu folie deasupra.

Se da la cuptor la 190 de grade pana se rumeneste. Ca sa fie putin mai crocanta, se lasa 15 minute la cuptor fara folie, inainte de a o scoate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Deliciul sultanului