Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 3633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi de placinta
  • 20 grame taitei vermicelli din orez brun
  • 1/4 varza rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei portocalii mici
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura sos de peste
  • sare, piper
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • ulei de masline
  • sos dulce de chili pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez):

Se toaca ceapa, morcovii si ardeii julienne, iar ceapa rondele. 

Se hidrateaza taiteii 5 minute in apa rece, apoi se scurg.

Se incalzeste putin ulei intr-un wok, la foc mare si se adauga legumele si taiteii. Se gatesc pana se inmoaie, 3-4 minute. Se adauga cubul concentrat, putina apa, sosul de soia si cel de peste, sare si piper daca este nevoie. 

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Se ung foile de placinte cu ulei, una cate una si se aseaza compozitie in partea inferioara a fiecareia. Se aduc marginile spre interior, apoi se ruleaza complet. 

Se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se coc 10-15 minute, pana devin crocante.

Se servesc cu sos dulce de chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii