Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat

de Bya Ralu in Vita, 19 Apr 2012 | 10368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g fasole pastai congelata
  • 500 g gulas de manzat
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • vin rose
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura faina
  • vegeta,piper,busuioc,oregano,rozmarin,patrunjel marunt,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat:

Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele se pun la calit in ulei de masline intr-un ceaun. Carnea se mai marunteste daca e taiata cuburi prea mari si se adauga la calit impreuna cu usturoiul feliat. Se adauga o ceasca de vin rose si condimentele si fasolea pastai. Adaugam apa cat sa acopere si o lasam la fiert 20 minute. Se adauga spre sfarsit bulionul si faina subtiata cu apa. Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu carne de vitel