Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume

de madalinanicoleta in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 7029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 400 g mazare verde
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa
  • 4 cartofi medii
  • 3 rosii potrivite
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume:

Ceapa se toaca marunt,marunt, se caleste si se adauga si carnea tocata.

Cand carnea prinde culoarea aramie se adauga si rosiile taiate cubulete. In acelasi timp, intr-o oala micuta se fierb in apa cu sare morcovii taiati rondele, mazarea si cartofii curatati si taiati cubulete mai mari.

Cand legumele sunt aproape fierte se toarna cu tot cu supa rezultata intr-o tava si se adauga si carnea tocata pregatita mai sus.Se da la cuptor pana scade, se adauga si patrunjelul tocat marunt  si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]