Negrese cu gem

de sasha in Prajituri, 12 Feb 2013 | 5683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana ulei (250g)
  • 1cana zahar(250g)
  • 1 plic cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta rom
  • 1 borcan 300g gem (eu am folosit gem de prune)
  • zahar pudra
  • 1 cana faina (250g)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese cu gem:

Intr-un bol spargem ouale,adaugam cana de ulei,cana de zahar,gemul,esenta si cacaua si le amestecam cu mixerul pana se incorporeaza totul.

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si adaugam faina in ploaie peste amestecul de oua si mixam. Tava o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si punem compozitia.

O lasam la cuptor pt 30-40 min...

Facem testul cu scobitoarea, scoatem prajitura de la cuptor si o pudram cu zahar , lasam sa se raceasca si o taiem.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese americane