Orez cu fructe de mare si parmezan

de vero_closca in Fructe de mare, 28 Mar 2010 | 9610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g mix fructe de mare
  • o ceasca orez
  • 3 cesti supa de legume
  • o ceasca vin alb sec
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei gras mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • cateva fire de sofran
  • 100g parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu fructe de mare si parmezan:

Cureti, speli si tai legumele (ceapa in segmente de 1 cm, morcovul rondele si ardeiul fasii).

Pui uleiul intr-un wok sau o tigaie cu fundul gros si calesti intai cateii de usturoi, apoi pui pe rand celelalte legume. Dupa cateva minute adaugi mixul de fructe de mare si lasi sa se inmoaie putin apoi pui orezul spalat in mai multe ape si o ceasca de supa.

Amesteci mereu pana scade supa apoi adaugi inca o ceasca si repeti operatiunea,ultima fiind ceasca de vin.

Cand pui vinul adaugi,sare,piper si sofranul. Lasi sa scada si vinul,pui si parmezanul si poti servii alaturi de un pahar de vin alb.

POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu fructe de mare si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]