Ostropel de pui cu mamaliga

de mihasara in Pui, 18 Mai 2015 | 5739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui întregi
  • 1 cutie roşii decojite în bulion
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 pătrunjel proaspăt
  • piper boabe, foi de dafin, sare, ulei pentru prăjit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui cu mamaliga:

  1. Calim ceapa, tocata marunt,  intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.
  2. scoatem ceapa din tigaie si punem pulpele la rumenit, nu inainte de a le asezona cu sare si piper..
  3. Intr-o cratita (sau tuci - ar fi de preferat), punem ceapa calita, pulpele si 2 linguri din uleiul ramas dupa rumenirea pulpelor.
  4. Adaugam supa de pui sau apa calda peste pulpe, cat sa le acopere.
  5. Fierbem totul la foc mic.
  6. Adaugam conserva de rosii, piper boabe si o foaie de dafin.
  7. Lasam sa fiarba la foc mic, cca. 15 minute, pana vedem ca incepe sa se lege sosul.
  8. Curatam si feliem usturoiul si il adaugam in ceaun.
  9. Mai fierbem sosul 5 minute.
  10. Stingem focul si presaram patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]