Oua umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 14051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cutii mici de pate de ficat
  • 3 linguri cu maioneza
  • piper
  • castraveciori murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua si li se scoate galbenusul.

Galbenusurile se paseaza cu furculita, se amesteca cu pateul de ficat , cu maioneza si se pune putin piper. Se obtine o pasta cu care se umplu jumatatile de oua. Se presara cu cubulete mici de castravete murat si se orneaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (48)

madi_marin 1

01.01.2011, 12:46

mamidesara....sa va fie de bine, sper ca au fost pe placul vostru....

diaconta 1

01.01.2011, 13:05

uitasem ca in vremea asta eram....papushe acu' am imbatranit un an oare cum imi zice Gaby

elena1988 1

13.02.2011, 19:26

superbeeeeeeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci