Pandispan cu capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Iun 2011 | 20633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • capsuni
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute la foc mediu.

Intre timp spalam si taiem capsunile cubulete.

Scoatem tava din cuptor si punem capsunile deasupra, dupa care dam din nou la cuptor inca 20-30 de minute la foc mediu ( timpul depinde de cuptorul fiecaruia).

Este gata cand s-a aurit deasupra.

O lasam sa se raceasca dupa care pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie si o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]