Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

de laylalala in Paste, 16 Sep 2010 | 7192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste (eu am folosit pipe rigate)
  • 1 mana de spanac proaspat, tocat
  • Pentru sos
  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 500 ml lapte
  • Coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita miere
  • ¼ lingurita piper negru macinat
  • 150 gr branza albastra (eu am folosit Bleu Village)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac:

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.

Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]