Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar, o reteta vegana, quick&easy si plina de proteine. Daca renuntati la sosul pesto, reteta se transforma in una de post, numai buna pentru aceasta perioada.
Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite.
Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec.
Incinge tigaia gratar, unge-o cu putin ulei de masline si aranjeaza bucatile de tofu in tigaie. Intoarce pe toate partile bucatile de tofu, pana se rumenesc frumos si devin usor crispy.
Gateste mazarea separat intr-o tigaie mica, de o persoana: adauga un strop de ulei de masline, un strop de apa calda si foarte putina sare.
Pune o alta tigaie pe foc, in care sa incapa toate ingredientele si unge-o cu 1 lg ulei de masline. Adauga pastele de konjac direct din punga, caci acestea nu au nevoie de preparare inainte, sare, sosul pesto si omogenizeaza pana pastele prind putina culoare. Adauga mazarea, rosiile uscate taiate (cu tot cu uleiul de masline in care au fost conservate) si la final tofu crispy.
Enjoy!
1
daca vrei un preparat de post, inlocuieste sosul pesto cu un altul, de exemplu de rosii;