Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 7 Iun 2010 | 7664 vizualizari

 

Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi (500g)
  • Faina de porumb fin macinata
  • Faina de porumb grisata
  • Piper
  • Salvie uscata
  • Usturoi uscat,granule
  • Boia de ardei dulce
  • Sare
  • Lamaie
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.

Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.

Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

lia maria 1

08.06.2010, 09:34

Bucataria_lui_Tavi 1

08.06.2010, 13:23

, neaparat trebuie incercata

mihaelar63 1

12.06.2010, 04:28

mai intai iti dau furculitele, toate ; mai apoi te felicit pentru reteta ,. ard de nerabdare sa prepar si eu cu salvie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]