Peste inabusit cu legume

de adnas54 in Pangasius, 16 Mar 2010 | 11277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fileuri de pangasius
  • 400 gr. legume asortate
  • 2-3 lg. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • lamaie
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste inabusit cu legume:

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Legumele asortate cuondimentate cu ierburi, la punga cumparate din supermarket, se inabuse intr-o tigaie cu unt si putin ulei,
Se adauga putina zeama de legune, se condimenteaza si se lasa la fiert pana scade zeama.  Este o garnitura buna pentru pestele inabusit in folie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste inabusit cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]