Peste pane

de elena001 in Crap / Caras, 15 Mai 2013 | 4631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti caras(sau alt fel de peste)
  • 4 lg de faina
  • 2 oua
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se curata de solzi si intestine,se spala iar apoi il dezosam(cat mai mult posibil,oricum vor ramane osisoare).

Se pune tigaia pe foc,cand uleiul s-a incins dam fiecare bucata de peste cu putina sare iar apoi il tavalim prin ou batut  si prin faina si il punem la prajit.

Facem la fel cu fiecare bucata.

Se prajesc pe ambele parti.

Se poate servi simplu sau alaturi de mamaliguta si sos de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

gaby_gabytza 1

15.05.2013, 09:51

buuuun tare

Bya Ralu 1

15.05.2013, 10:06

bun

simona72 1

15.05.2013, 10:15

Bun!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din salau