Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi

de Constelatialeu in Porc, 24 Mai 2015 | 3704 vizualizari

 

De duminica,sa mancam si noi ceva......

 

INGREDIENTE

  • 1,575 g piept de porc
  • cca 700 g rosii
  • cca 700 g cartofi noi
  • Fix pentru friptura de la Fuchs
  • Boia de ardei dulce de la Fuchs
  • 2 usturoi,ca atat am avut,merge si mai mult...
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi:

Portionam pieptul de porc in bucati potrivite,saram si condimentam.Le asezam intr-o tava pe care am imbracat-o cu hartie de copt,acoperim totul cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 40 min.Dupa 40 min,scoatem tava si adaugam rosiile taiate,usturoiul si cartofii, presaram si peste cartofi boia si sare,acoperim cu hartie de copt si mai dam la cuptor cca 30 min,dupa care scoatem hartia de copt de deasupra si lasam sa se rumeneasca cca 20 min.Se serveste cu mamaliguta calda sau fiecare cu ce vrea,ca nu exista reguli stricte....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu coasta de porc si ciuperci