Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola

de amradu in Pui, 28 Mar 2017 | 3862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 750 g mix legume asiatice
  • 2 linguri ulei de masline
  • 60 g unt
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • chili
  • piper
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola:

Se cresteaza pieptul de pui, se da cu sare, piper, chili, praf de usturoi si se pune in tava, cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor, la 220 de grade C, aproximativ 40 de minute, apoi se scoate tava si se scurge sucul strans, dupa care se mai baga la cuptor 25 de minute.

Se topestec intr-un wok 40 g de unt, se pune mixul de legume asiatice si se trage la wok, aproximativ 15 minute, cu sare si piper.

Intru-un ibric, se topeste untul (20 g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga o lingura de smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Puiul se serveste cu garnitura de legume si sos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]